КАК ДА ПОРЪЧАМ?

 

РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА

За да направите поръчка от Shade бутик за дамско облекло – boutiqueshade.com е необходимо, но не задължително да се регистрирате в сайта. Въведете име, парола, актуален адрес за доставка и телефон за контакт. Редактиране на предоставените данни може да се направи по всяко време чрез опция „Адреси“ в меню „Моят Профил“. Ако вече сте регистрирани, моля влезте с име и парола в меню „Моят Профил“. В случай на пазаруване без регистрация е необходимо при всяка поръчка да се предоставят лични данни за контакт и адрес за доставка.

 

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Офертите съдържат кратко и детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка, описание и цена. Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Всички цени на сайта www.boutiqueshade.com са в  бълграски лева с включен ДДС.
Цената за доставка  се калкулира допълнително както следва:

  • за поръчка на стойност под 100.00 лв., цената за доставка на територията на България се изчислява от куриерска служба Спиди/Еконт
  • за поръчка на стойност над 100.00 лв. цената за доставка на територията на България е БЕЗПЛАТНА и се осъществява до най-близкия за Вас офис на Спиди.

 

ПЛАЩАНЕ

Можете да платите, закупените от Вас артикули по следните начини:

  • наложен платеж: в брой на куриера или служителя на нашата фирма при получаване на стоката
  • при вземане от наш обект – на касата на обекта

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка, в срок не по-късно от 3 работни дни от изтичане на срока по чл. 14, ал. 4. от ЗЗП.

 

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получите e-mail с потвърждение за поръчката, както и e-mail, когато тя бъде изпратена.
Срокът за доставка на поръчката е от 1 до 3 работни дни. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете допълнително информирани от наш служител.